divendres, 18 de juny del 2010

El 20 de juny, Vota!


La Federació d'Associacions de Veïns de Cornellà de Llobregat ha demanat a la ciutadania que participi en la consulta que l'organització Cornellà DECIDEIX celebrarà el proper 20 de juny per expressar-se sobre la independència de Catalunya.

La FAVCO sosté que la consulta sobre la independència és un element de democràcia participativa per la qual cosa anima els ciutadans a expressar-se. Les associacions de veïns, històricament sempre defensar les consultes ciutadanes, i pensem que l'administració pública ha de potenciar en temes d'interès general.

Pel que fa al sentit del vot, les entitats veïnals defensem més competències, un millor finançament per a Catalunya i el respecte a l'Estatut de 2006.

1 comentari:

  1. Vos recomanaria que vos aclaríssiu sobre les prioritats, la independència no és com decidir sobre una àrea verda, sinó un tema d'una mida enorme, que ho determina tot, des de l'Hospital de la ciutat, a les escoles i pensions. D'antuvi hom pot no tindre una postura clara, o si, però no es vol exposar públicament, però postergar el debat amb l'argumentació que no és d'interès general només fa que indicar la postura veritable que hi ha al darrera, i alhora voler prendre'ns als demès per enzes. Hi hauria molt i molt a dir, d'un costat i de l'altre, puix parlem de bilions d'euros de gasto públic (o això no és d'interès general). Economia al marge, els recomano una lectura molt curteta, interessat com a declaració de principis: http://eldecaleg.page.tl/Economia-i-cultura-d--el-binomi-per-a-esclafar-un-poble.htm

    ResponElimina